Position: Wisdombog > Micha Brix >

Forskellen mellem Baidu og Google

år det kommer til søgemaskiner, et navn skiller sig ud, Google, som er den største søgemaskine i verden i dag. En anden konkurrent, selv om mere obskure til resten af verden, er Baidu. klart at forstå forskellene mellem de to, er det vigtigt, at vi lægger frem, at Baidu er et kinesisk selskab, mens Google er et amerikansk selskab, selv om Google ikke operere i Hong Kong, som er et område af Kina.
Selv Baidu er tilgængelig uden for Kina, betyder det ikke mulighed for noget andet sprog, bortset fra kinesisk, bortset fra Baidu Japan, der er på japansk. Dette er den primære begrænsning, at Baidu har da engelsk er stadig den største fælles sprog i verden. Google har til formål at levere service til hele verden og giver oversættelse af sine tjenester til andre sprog for dem, der ikke kan læse engelsk. Sprog er også en vigtig del i den næste forskellen mellem de to Baidu er den førende søgemaskine i Kina, mens Google er den førende søgemaskine alle andre steder i verden Du har måske allerede udledt, hvorfor det er. På baggrund af kendsgerningerne anført ovenfor. Nogle brugere uden for Kina kan bruge Baidu, men kun dem, der kan tale og læse kinesisk. Eller japansk til Baidu Japan
Et andet centralt signifikant forskel mellem de to virksomheder er tilsyneladende i censur Den kinesiske. regeringen er temmelig restriktiv, når det kommer til hvilke oplysninger der kan udbredes til det kinesiske folk. Baidu nøje følger reglerne i den kinesiske regering og regeringen dybest set har kontrol over, hvad brugeren ser. Google på den anden side, er ikke alt for opsat på at censurere materiale, bortset fra dem, der er eksplicit ulovlige. Google har stødte sammen mere end et par gange med den kinesiske regering for kontrol over, hvad Google er tilladt at vise kinesiske brugere. Den lange trukket ud kamp næsten endte med Google trækker sig ud af Kina helt. Spændingerne har kun været. minimeres, når den kinesiske regering besluttede at forny Googles licens til at operere i Kina Resume :.

1 Baidu er et kinesisk selskab, mens Google er et amerikansk firma
2 Baidu. er kun tilgængelig i kinesisk, mens Google er tilgængelig i en bred vifte af sprog,
3. Baidu er nummer et i Kina, mens Google er nummer et overalt

4. Baidu gør mere censur end Google gør
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------